Ez az Ön számára összeállított aktuális anyagunk, amit csak feliratkozóinknak küldünk el - szakmai hírek, események és trendek.

Februári összefoglaló

ip_background.png

IP hírek

Ajánlott tartalom + újdonság

Biztosan többen észrevették, hogy megújult a fejléc, ezzel egyidejűleg kisebb változtatások is történtek az IP-n.

Az oldal tetejére mostantól rendszeresen felteszünk egy ajánlott tartalmat, ezúttal egy videót ajánlunk figyelmükbe. A JTAG Maps-ről (ami egy Boundary Scan modul az Altium Designerben) készítettünk magyar nyelvű bemutatót

Ha kíváncsi, milyen lett, kattintson
 

Újdonság

Okoségő és kontroller

Az IoT előretörésével az otthoni automatizálás mostanában kezdett el igazán népszerűvé válni. Egyre több termék kapható itthon is, amely valamelyik Smart Home (okosotthon) rendszer részeként alkalmazható.

Ezzel együtt a fejlesztőcégek között egyre többen terveznek vezetéknélküli okos termékeket. A megfelelő protokoll és alkatrészek kiválasztása összhangban kell, hogy történjen, ezért egyre sikeresebbek a kész SoC (system on a chip) rendszerek és modulok.

Nézzen meg egy konkrét példát

 

Céges hírek

Ipari trendekről diákoknak

A tavalyi évhez hasonlóan idén is tartottunk előadást a Bolyai Szakmai Napon - ez a középiskolásoknak megrendezett esemény a leendő mérnököknek kíván kitekintést nyújtani a piacra. 

A több mint 50 meghívott előadó között nagy örömmel vettünk részt ezen az egyre bővülő Szakmai Napon. Célunk, hogy a hasonló rendezvényeken közvetítsük Magyarország kiemelkedő szerepét az elektronikában, és bíztassuk, bátorítsuk a diákokat, hogy ők is erre a pályára lépjenek.

Emellett bejelentettünk valami igazán nagy hírt...

Olvassa el nagy bejelentésünket

 

Aktuális

Multiméterek képességei

A hazai épületvillamossági piac talán leghíresebb, de mindenképpen meghatározó információforrása a Villany Szaklap számos újító, előremutató kezdeményezést indított az elmúlt egy évben.

Örömmel mondhatjuk, hogy jelenleg is partnereik vagyunk, főként kéziműszerek tekintetében igyekszünk minél szélesebb réteget elérni és informálni. Legutóbbi cikkünkben például a kézi multiméterek alapvető és különleges jellemzőit vettük sorra - elsősorban a Keysight saját megnevezésein keresztül.

Több visszajelzés alapján azt látjuk, hogy a multiméterek kezelése nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik: ennek oka egyrészt, hogy gyártónként eltérő funkciókkal és megnevezésekkel találkozhatunk, másrészt ha nem egy számunkra megfelelő műszert vásárolunk, akkor vagy a fölösleges funkciók miatti kihasználatlanság, vagy a szükséges funkciók hiánya nehezíti meg a munkánkat.

Ha szeretné elkerülni a későbbi csalódást, mindenképpen javasoljuk, hogy konzultáljon olyan gyártóval vagy forgalmazóval, ahol az eladás mellett szakképzett kollégák segítenek a kiválasztásban és a termék használatában - többek között ezzel foglalkozunk a Computer Controlsnál. Ha kérdése van, vagyérdekli valamelyik termék, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tudta, hogy ITT vissza tudja olvasni a korábbi híreket?

 

Nem kérek több rendszeres hírlevelet
Phone +36 1 339 5219    Web: www.ccontrols.hu
 
Phone +41 44 308 66 66    Web: www.ccontrols.ch
You received this email because you are subscribed to Company Announcements from Computer Controls AG. Update your email preferences to choose the types of emails you receive. Unsubscribe from all future emails