Nieuwsbrief PinkRoccade Publiekszaken mei 2020

De nieuwe manier van (samen)werken

Een optimale klantbeleving –en daarmee optimale dienstverlening- creëren: iets waar wij ons iedere dag opnieuw mee bezig houden. Door onze ‘nieuwe manier van werken’ vanwege de crisis heeft dit echter een hele andere dimensie gekregen. Het vraagt om creativiteit, een andere manier van werken en communiceren met elkaar.

- Tjerk Venrooy
Directeur Publiekszaken

Lees meer

Eerste volledig digitale geboorte aangifte conform nieuwe wetgeving is een feit

Op 23 april werd in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede de eerste geboorte aangifte helemaal digitaal gedaan, conform de nieuwe wetgeving. Met een rechtstreekse bevestiging van de arts/verloskundige hebben de kersverse ouders op de kraamafdeling de aangifte direct kunnen afronden. Hoe dit kan? Gemeente Ede ging als eerste gemeente live met iGeboorte+ en maakt de klantreis rondom digitale geboorteaangifte nu helemaal rond.

Lees meer

Regel het goed, voor elkaar

Periodiek neemt Team Care een app in Special Care. In voorbereiding hierop besprak Sanne van der Zanden, Customer Care Manager de afgelopen weken de processen, diverse marktsignalen en bugs met haar collega’s Arjen van Eerbeek en Rory Tans; de productspecialisten van iBegraafplaats.

Lees meer
flowers-1245705

Wetenswaardigheden mei

Engelbert Wijnhoven, Productmanager Burgerzaken vertelt in dit blog meer over digitale dienstverlening met iBurgerzaken, innovaties in het vooruitzicht, veilige email iBurgerzaken, vernieuwing reisdocumentstelsel van RvIG, de GV regio-sessies, Logisch Ontwerp 3.13 en pilot eIDAS iBurgerzaken.

Lees meer
5ca822d507124df67babd42a2ce10351511af2d6

Best practice #52

Ga voor blije medewerkers en blije inwoners! Elke gemeentelijke situatie en specifieke kennisvraag behoeft unieke dienstverlening. Daarom bieden we een keuzepalet aan dienstverlening zoals iService. Toe te spitsen op jouw situatie en jouw kennisvraag. Dit alles met de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de medewerkers.

Lees meer
fa618c0bc62b881bd67992f602fd2e3eedf899a8

Tip van het Kenniscentrum

We draaien het graag een keer om: heb jij een tip voor ons? Wat wil jij graag terug zien op TOPdesk? Zijn er bijvoorbeeld dingen die je mist of anders zou willen zien? Laat het ons weten via: loes.meijs@pinkroccade.nl en wij zorgen ervoor dat het erop komt.

Naar TOPdesk

Gebruik jij iNzicht Burgerzaken al?

120 specifieke burgerzaken overzichten

Binnen PinkRoccade Local Government maken alle businessunits gebruik van één rapportage platform genaamd iNzicht. Het product iRapportage werkt op hetzelfde iNzicht platform. Vanwege de mogelijke verwarring in de namen heet iRapportage daarom voortaan iNzicht Burgerzaken. Gemeenten verzamelen en creëren veel data. Deze data wordt binnen de gemeente gebruikt om beleid te maken en sturing te geven. Om van alle beschikbare data uit de BRP daadwerkelijk informatie te maken (en visualiseren) is er de app iNzicht Burgerzaken. Meer weten? Meld je snel aan voor de tweedaagse online Masterclass. Hier leer je de basis van iNzicht Burgerzaken en hoe je deze standaard overzichten zelf kunt aanpassen. 

Hopelijk tot dan!

Mona Law

Consultant Customer Care

Tweedaagse iAcademy Masterclass iNzicht Burgerzaken

Datum
3 en 4 juni 

Tijd
10.00 - 16.00 uur

Locatie
Remote

Aanmelden

Op de agenda: digitale sessies

Meld je aan voor onze digitale sessies. Zo blijven we in contact met elkaar, wisselen we best practices uit én blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Tot snel!

11, 12, 13 en 19 mei

Digitale GV regio-overleggen

Juist in deze situatie is het fijn om in regioverband ervaringen uit te wisselen | Klik hier om je aan te melden.

20 mei

iAcademy Masterclass iDocumentcreatie

Tijdens deze online Masterclass verdiepen we ons in de functionaliteiten van iDocumentcreatie | Klik hier om je aan te melden.

3 en 4 juni

iAcademy Masterclass iNzicht Burgerzaken

Tijdens deze online tweedaagse Masterclass leer je de basis van iNzicht Burgerzaken en hoe je deze standaard overzichten zelf kunt aanpassen | klik hier om je aan te melden.

11 juni

Webinar iBijhouding

Met de app iBijhouding hebben BRP-experts een krachtige tool in handen waarmee ze op een efficiënte manier de persoonslijsten kunnen bijhouden | Klik hier om je aan te melden.

18 juni

iAcademy Masterclass iDocumentcreatie

Tijdens deze online Masterclass verdiepen we ons in de functionaliteiten van iDocumentcreatie | Klik hier om je aan te melden.