Teambuilding in informele sfeer

Weg met de baas

In sterke teams is er ruimte voor prestaties én plezier. Ons recente bedrijfsuitje naar de sneeuw zorgde direct weer voor een compleet andere dynamiek in de groep. Op kantoor krijg je doorgaans een eenzijdige koffieapparaat-kijk op elkaar. Een paar dagen met elkaar optrekken, geeft de ruimte om langere gesprekken met elkaar te voeren, passies en interesses te delen. Zo’n uitje zorgt daardoor voor meer openheid en minder aarzeling in het team. En dit komt de teamprestaties absoluut ten goede.

- Tjerk Venrooy
Directeur Publiekszaken

Lees verder

Een veilige en goede toegang van de BRP

Om gemeentelijke taken uit te kunnen voeren is het soms ook voor niet-burgerzakencollega’s noodzakelijk om de BRP te raadplegen. Als afdeling Burgerzaken blijf je verantwoordelijk voor de toegang en protocollering van de BRP. iRaadplegen ondersteunt gemeente Enschede daarbij.  Jeroen de Boer, testmanager bij gemeente Enschede, deelt zijn ervaringen. 

Lees verder

Onderzoek creëert nieuwe kennis

Periodiek neemt Team Care een app in Special Care. Voor iBurgerzaken release 3.4 is dat iOnderzoek. Nieuwsgierig naar het resultaat van de kwartiermakerssessie? Lees dan snel verder...

Lees meer
110_89acc2ba864926c

Wetenswaardigheden februari

Engelbert Wijnhoven, Productmanager Burgerzaken zoomt in op het onderdeel dienstverlening uit het Meerjarenplanbord.

Lees meer
shutterstock_115790488

Blog van Dylan Kusters

Voor velen geen onbekende: Dylan Kusters. In deze blog vertelt hij over zijn nieuwe rol als Innovatiemanager.

Lees meer
Tablet_500x318

Tip van het Kenniscentrum

Vanaf iBurgerzaken release 3.3 kan je via raadplegen rijbewijs een aanvraag annuleren. Zo hoef je niet uit te wijken naar IZRM als het binnen de zaak niet meer lukt.

Lees verder

Webinar

Jouw iBurgerzakenarchief compleet met iBrondocumenten en iArchief

Wist je dat iBurgerzaken veel documenten genereert die je archiefwaardig moet opslaan? En dat hierin onderscheid wordt gemaakt tussen brondocumenten en de overige documenten? Tijdens dit webinar laten we je alles zien van de werking van iBurgerzaken in combinatie met iBrondocumenten en iArchief.

Afbeelding1

Datum
11 februari

Tijd
11.00 - 12.00

Aanmelden 

Best practice #24

Vier mijlpalen en successen!

Het kan je niet ontgaan zijn: ‘Work hard, play hard’ is anno nu een van de populairste levensmotto’s. Maar vier jij je successen of wuif je het steeds weg met ‘ach, het is mijn werk’, of ‘zo bijzonder is het nu ook weer niet.’? Het zit in onze cultuur dat we niet hoog van de toren blazen als we iets hebben bereikt. 

Lees verder

Evenementenagenda

De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Ben je er bij?

Februari

iAcademy Masterclasses iDocumentcreatie

Klik hier om je in te schrijven

8 & 9 april

NVVB Jaarcongres

Congres thema: IDeale dienstverlening

April & Mei

GV regio-overleggen

We geven alvast een kleine inkijk in het programma

Vergeet je niet tijdig aan te melden!